Omschrijving

Geschakelde woning met uitbouw aan de achterzijde, waarin een fraaie woonkamer is gerealiseerd. Deze woning beschikt in totaal over 3 slaapkamers waarvan 1 samen met de  badkamer op de begane grond, en is dus verrassend ruim. 

't Loug bevind zich in het centrum van Spijk rondom de Andreaskerk. Dit is een karakteristieke en sfeervolle omgeving door de opzet en het monumentale karakter. De woning is gelegen op een kavel van 368m² en heeft een nette achtertuin met een houten tuinhuis (4,5 x 3 m) voorzien van elektra. De woning beschikt over een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Indeling

Entree/hal, slaapkamer (ca. 22m², voormalig woonkamer), eetkamer met half open keuken (ca. 19m²), nette badkamer (6,5m²) met wandcloset, doucheruimte, badmeubel en designradiator, tuinkamer/woonkamer (ca. 29m²) voorzien van houtkachel, een vide en een hoog balkenplafond met veel lichtinval.

Eerste verdieping

Middels vaste trap vanuit de hal bereikt men de overloop (ca. 6m²). Hier bevinden zich twee slaapkamers van respectievelijk ca. 11m² en ca. 12m². De stahoogte op de verdieping is ca. 1,95m. Achter de knieschotten is extra opbergruimte.

Tuin

Achtertuin, oppervlakte ca. 144m² (12 meter breed en 12m diep).
De achtertuin is via de bestrate zijtuin bereikbaar. De zijtuin is afsluitbaar met een tuinpoort. In de aflopende achtertuin met uitzicht op groen bevind zich een houten tuinhuis (4,5 x 3 m) voorzien van elektra. 
De voortuin is geheel bestraat.

Bijzonderheden

Een zeer verassende woning in een historische woonomgeving met uitzicht op de oude Andreaskerk. De monumentale woning is verrassend ruim opgezet en biedt veel mogelijkheden! De woning is ideaal voor een handige starter.  

- Rijksmonument
- Aanbouw ruime woonkamer achterzijde in 1997 gerealiseerd
- Zonnepanelen
- Centrale verwarming
- Asbestrapport aanwezig
- Bouwkundig rapport aanwezig

Kenmerken