Beschrijving

Op goede zicht locatie aan de N363 in Uithuizen zijn 2 hoogwaardig en onder architectuur gebouwde bedrijfsunit per direct beschikbaar voor verhuur! De units zijn ideaal voor een ondernemer die een werkplaats met kantoorruimte en/of showroom wil gaan inrichten. 

Unit 1, circa 230m²
Begane grond is voorzien van betonvloer met hoge draagkracht (7kN/m²), elektrisch op afstand bedienbare overheaddeur in de voorgevel, eigen meterkast, vloerverwarming, krachtstroom, LED-armaturen, spoelbak en trap naar de verdieping. De verdiepingsvloer (belastbaar 3,0 kN/m²) bestaat uit hout, is voorzien van een toilet, pantry en enkele LED-armaturen. De unit is volledig geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming.  Huurprijs € 70,- p/m² p/jr. excl. btw. 
(Foto 2 t/m 10)

Unit 2, ca. 230m²
Begane grond is voorzien van betonvloer met hoge draagkracht (7kN/m²), eigen meterkast, elektrisch op afstand bedienbare overheaddeur in de zijgevel, vloerverwarming, krachtstroom, LED-armaturen, spoelbak en trap naar de verdieping. De verdiepingsvloer (belastbaar 3,0 kN/m²) bestaat uit hout, is voorzien van een toilet, pantry en enkele LED-armaturen. 
Deze unit is door ligging aan de zijgevel en groot glasoppervlakt zeer geschikt als showroom en/of kantoorruimte. 
De unit is volledig geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. De huurprijs bedraagt € 80,- p.m² p/.jr. excl. btw.
(Foto 11 t/m 22)

Algemeen:
Beide units kunnen, indien gewenst, door verhuurder worden afgebouwd. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden. 
De units zijn volledig en hoogwaardig geïsoleerd.
De borgsom bedraagt 3x de maandelijkse huur excl. btw. 
De servicekosten worden in nader overleg bepaald. 
Energiegebruik wordt jaarlijks afgerekend d.m.v. tussenmeters. 
Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met de eigenaar, de heer Dijksterhuis, bereikbaar op 06 20 18 20 74.

Uithuizen is een plaats met een regiofunctie en heeft goede voorzieningen (supermarkten, scholen, etc.). Zowel het centrum als ook het bus- en treinstation zijn op loopafstand bereikbaar. Goede autoverbindingen met de Eemshaven, Groningen en Delfzijl.

Kenmerken