U WILT EEN HUIS KOPEN.

Schitterend Wonen Makelaar helpt en adviseert

Een huis kopen.

Gefeliciteerd, u heeft uw droomhuis gevonden! Maar dit brengt veel vragen met zich mee. Wat is een goed openingsbod? Moet ik een bouwkundig onderzoek laten uitvoeren? Is er bevingsschade?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij de aankoop van uw nieuwe woning. Wij gaan mee met de tweede bezichtiging van de woning en wijzen u op eventuele aandachtspunten, adviseren u over eventueel bouwkundig onderzoek, onderhandelen met de verkoopmakelaar over het aankoopbedrag, controleren de koopovereenkomst en begeleiden u in het proces naar de overdracht bij de notaris.

Een goede aankoopmakelaar verdient zichzelf terug! Het tarief dat wij hiervoor in rekening brengen bedraagt € 450,- inclusief BTW. Dit doen wij op basis van no cure no pay, dus mocht het uiteindelijk niet uw droomhuis zijn dan betaald u ons niets! Kortom, heeft u een woning gezien dan gaan wij graag met u mee zodat u kunt kijken of wij een geschikte aankoopmakelaar zijn.

Vul dit formulier in en we nemen contact met u op. Indien u graag sneller een reactie wilt hebben, vermeld dan vooral uw telefoonnummer.

1 + 1 =